lab501.ro

Samsung Galaxy Z Flip6 & Samsung Galaxy Z Fold6 – Partea I – Specificatii, prezentare

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 10 July, 2024.

Constructie si dotari – Samsung Galaxy Z Flip6

 
Samsung Galaxy Z Flip6 este un telefon elegant si subtire, alcatuit dintr-un sasiu din aluminiu, o folie din plastic dispusa deasupra display-ului principal si un strat de Gorilla Glass Victus 2 pe latura din spate / display-ul secundar. Denivelarea prezenta pe mijlocul ecranului este redusa la minim si nu exista spatiu intre cele doua laturi in momentul in care pliem telefonul.

Samsung Galaxy Z Flip6 pastreaza avantajele seriei, putand fi utilizat fara probleme si in momentul in care nu este extins de tot. Asta inseamna ca daca dorim sa il lasam in forma de L, la 90 de grade, telefonul si camerele vor functiona fara probleme, ceea ce inseamna ca avem practic un mini trepied incorporat in telefon. Mai mult decat atat, functiile AI au fost extinse, astfel incat camera reactioneaza la numarul de persoane din cadru si distanta la care acestea se afla fata de camera, ajustand automat focala pentru a obtine o incadratura cat mai corecta.

De asemenea, ambele telefoane lansate astazi au laturile drepte si finisajul mat, ceea ce le confera un plus de eleganta fata de generatia anterioara. Mai mult decat atat, camerele sunt protejate acum cu ajutorul unor inele metalice care puncteaza si la capitolul design, iar certificarea clasica IPX8, pe care o aveau pliabilele Samsung in trecut, a fost extinsa acum la IP48, telefoanele fiind rezistente acum si la particule de o anumita dimensiune.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: