lab501.ro

Samsung Galaxy Z Flip5 & Samsung Galaxy Z Fold5 – Partea I – Specificatii, prezentare

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 26 July, 2023.

Concluzii

 
Samsung Galaxy Z Flip5 si Samsung Galaxy Z Fold5 s-au bucurat de o lansare pe masura, in cadrul unui eveniment international organizat in Coreea, primul de acest gen dupa o lunga perioada de timp. Cele doua telefoane aduc imbunatatiri semnificative la capitolul constructie, noua balama permitand plierea fara spatiu, iar sticla Gorilla Glass Victus 2 oferind o protectie ridicata la socuri, alaturi de protectia IPX8 la intemperii.

Desigur, am primit si un chipset nou, dar si noi functii de productivitate pentru Fold5, respectiv un display secundar generos dimensionat in cazul lui Flip5, care aduce de asemenea functii in plus fata de modelul anterior. Nu in ultimul rand, cele doua telefoane se bucura de un ecosistem complet, Samsung lansand mai multe huse de protectie cu diverse functii, cum ar fi S-Pen pentru Fold5 sau NFC pentru Flip5.

Vom analiza cum se cuvine noile functii in cea de-a doua parte a acestui review, in care vom pune efectiv telefoanele la treaba. Pana atunci insa trebuie sa remarcam faptul ca seriile Flip si Fold au ajuns deja la a 5-a generatie, demonstrand ca telefoanele pliabile sunt mai mult decat gadget-uri exotice, seriile Flip si Fold devenind parte din ADN-ul Samsung, la fel ca si seria S, bucurandu-se de un numar din ce in ce mai ridicat de utilizatori.

Samsung Galaxy Z Flip5 are un pret de pornire de 5999 RON pentru versiunea de 8GB/256GB, insa pana pe 10 August puteti achizitiona telefonul la precomanda si veti primi versiunea de 8GB/512GB pentru acelasi pret. Similar, Samsung Galaxy Z Fold5 are un pret de pornire de 9399 RON pentru versiunea de 12GB/256GB, insa pana pe 10 August puteti face precomanda si veti primi versiunea de 12GB/512GB pentru acelasi pret.

 

Comentarii

Un comentariu la: Samsung Galaxy Z Flip5 & Samsung Galaxy Z Fold5 – Partea I – Specificatii, prezentare

  1. I’m so excited to see the Samsung Galaxy Z Fold5! I can’t wait to see what it can do!

Lasa-ne un comentariu: