lab501.ro

Samsung Galaxy Z Flip5 & Samsung Galaxy Z Fold5 – Partea I – Specificatii, prezentare

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 26 July, 2023.

Constructie si dotari – Samsung Galaxy Z Flip5

 
Samsung Galaxy Z Flip5 este un telefon elegant si subtire, alcatuit dintr-un sasiu din aluminiu, o folie din plastic dispusa deasupra display-ului principal si un strat de Gorilla Glass Victus 2 pe latura din spate / display-ul secundar. Denivelarea prezenta pe mijlocul ecranului este mai redusa acum, chiar daca este destul de usor de remarcat, insa de aceasta data nu mai exista spatiu intre cele doua laturi in momentul in care pliem telefonul.

Samsung Galaxy Z Flip5 pastreaza avantajele seriei, putand fi utilizat fara probleme si in momentul in care nu este extins de tot. Asta inseamna ca daca dorim sa il lasam in forma de L, la 90 de grade, telefonul si camerele vor functiona fara probleme, ceea ce inseamna ca avem practic un mini trepied incorporat in telefon.

Desigur, cel mai important upgrade fata de generatia anterioara este display-ul secundar cu o suprafata de aproape 4 ori mai mare, care a primit de asemenea posibilitatea de a afisa mai multe aplicatii, telefonul putand fi utilizat pliat in mult mai multe scenarii decat in cazul generatiei anterioare.

 

Comentarii

Un comentariu la: Samsung Galaxy Z Flip5 & Samsung Galaxy Z Fold5 – Partea I – Specificatii, prezentare

  1. I’m so excited to see the Samsung Galaxy Z Fold5! I can’t wait to see what it can do!

Lasa-ne un comentariu: