lab501.ro

Samsung Galaxy Z Flip5 & Samsung Galaxy Z Fold5 – Partea I – Specificatii, prezentare

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 26 July, 2023.

Samsung Galaxy Z Flip5 & Samsung Galaxy Z Fold5

 
Era o vreme… era o vreme in care lansarile urmau un program bine stabilit, principalele perioade in care vedeam telefoane noi fiind inceputul anului, respectiv toamna, in perioada back to school. Vara era la fel de caniculara ca si acum, insa spre deosebire de acum era liniste si pace, nimeni nu lansa nimic iar noi puteam sa ne ascundem de caldura la munte, sau sa ne bucuram de litoralul unei alte tari.

Practic, aproximativ doua luni pe an, in perioada Iulie – August, toata industria lua o pauza binemeritata si puteam sa consideram ca suntem in vacanta. Din pacate insa, 2020 a schimbat profund domeniul in care activam, astfel incat producatorii se inghesuie chiar si acum sa lanseze noi produse, indiferent daca discutam despre coolere, carcase sau telefoane.

Ba mai mult decat atat, astazi discutam despre o lansare chiar importanta, mai precis lansarea celeilalte game de telefoane high-end de la Samsung. Astfel, daca seria Galaxy S23 a fost lansata la inceputul anului, acum a venit momentul sa vedem cum arata Samsung Galaxy Z Flip5 & Samsung Galaxy Z Fold5, lansate chiar in acest moment in cadrul unui eveniment international organizat in Coreea.
 

Comentarii

Un comentariu la: Samsung Galaxy Z Flip5 & Samsung Galaxy Z Fold5 – Partea I – Specificatii, prezentare

  1. I’m so excited to see the Samsung Galaxy Z Fold5! I can’t wait to see what it can do!

Lasa-ne un comentariu: