lab501.ro

Review – Xiaomi 12 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 16 May, 2022.

Xiaomi 12 Pro

 
Ehehei, dragi baieti si fete, v-am spus eu ca 2022 este un an bun pentru telefoane, iar toate lansarile din ultima vreme au subliniat pe deplin acest lucru. In fond, cand am mai testat toate flagship-urile care conteaza in mai putin de 3 luni? Sau ma rog… aproape toate flagship-urile care conteaza, pentru ca am lasat la final unul chiar important, despre care vom discuta astazi.

Astfel, daca pana acum am vazut cum arata cele mai noi varfuri de gama de la HUAWEI, Samsung, OPPO si OnePlus, astazi a venit momentul sa completam seria flagship-urilor 2022 cu un exemplar cu adevarat interesant, pe numele sau Xiaomi 12 Pro. Vedeti voi, Xiaomi au lansat recent seria 12 si in Romania, din acestea facand parte Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 si Xiaomi 12X, iar noi am primit la teste cel mai performant model, pe care il vom diseca astazi conform rigorilor LAB501.

Evident, discutam despre un smartphone echipat cu cel mai puternic chipset de la Qualcomm, un ansamblu de camere de top, un display LTPO Amoled si o constructie premium, deci putem spune ca astazi ne asteapta un adevarat festin. Drept urmare, haideti sa trecem peste partea introductiva si sa ne apucam de treaba, incepand, evident, cu specificatiile.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Xiaomi 12 Pro

Lasa-ne un comentariu: