lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Note 20

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 4 September, 2020.

Camera – imagini

 
“Cei de la Samsung reusesc sa ne impresioneze inca odata cu un shooter de exceptie, care produce imagini impecabile indiferent de situatie, reproducerea culorilor si latitudinea de expunere fiind excelente. Si acolo unde concurenta ofera ceva in plus, de exemplu zoom optic 5x fata de 3x, cu cat este echipat S20, Samsung compenseaza pe deplin la alte capitole, de exemplu un ultra-wide cu adevarat ultra-wide. Similar, acolo unde vedem un super slow-mo cu mii de cadre pe secunda, Samsung compenseaza prin prezenta posibilitatii de a inregistra material video 8K, rezervata in momentul de fata pentru un numar extrem de redus de modele. […] Samsung Galaxy S20 este unul dintre cele mai bune shooter-e de pe piata, iar asta se vede clar in orice conditii.”

Avem de-a face cu aceeasi camera pe care am testat-o pe Galaxy S20, iar parerea mea fata de aceasta nu s-a schimbat in ultimele 5 luni. Desigur, exista modele ceva mai dotate, cum ar fi S20 Ultra sau Note 20 Ultra, sau concurenti demni de luat in seama, cum ar fi P40 Pro. Insa per total, Samsung Galaxy Note 20 este un shooter exceptional si cred ca asta se vede cat se poate de clar in imaginile de mai jos.

Singurul minus pe care l-am remarcat la acest capitol a fost imposibilitatea de a utiliza focalele wide si tele in momentul in care filmam 4K60 sau FHD60. Modelele echipate cu chipset-uri Snapdragon, de exemplu Xiaomi Mi 10 Pro, pot face asta fara prea mari probleme, de exemplu.

 

 

Camera – video

 

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Samsung Galaxy Note 20

 1. dor a scris pe:

  Felicitari pentru review! As adauga la concluzie faptul ca ar fi trebuit sa fie o idee mai ieftin fata de versiunea asiatica dar si fata de Note 20 Ultra. Mi se pare ca cei de la Samsung intind coarda, forteaza trecerea catre celelalte dispozitive… a, si sa inchida gura celor din aceasta nisa. Note 20 imi apare ca o cireasa dulce-amara!

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Pai stai putin… fata de Note 20 Ultra este clar mai ieftin

 3. Dor a scris pe:

  Vroiam să zic că diferența trebuia să fie mai mare.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Da, asta asa este

Lasa-ne un comentariu: