lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Note 20

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 4 September, 2020.

Camera – Meniu

 
Evident, meniul camerei este similar cu ceea ce vedeam in cazul seriei S20. In fond, Samsung se pricep de minune sa rafineze ceea ce este bun, pastrand insa lucrurile importante la locul lor, astfel incat utilizatorii fideli brand-ului sa nu se simta niciodata agasati de o interfata mult prea schimbata.

In cazul lui Samsung Galaxy Note 20, avem la dispozitie 4 moduri intre care putem comuta rapid, mai precis Single Take, Photo, Video si More. In aceasta ultima categorie gasim toate nebuniile de genul live focus, atat foto, cat si video, hyperlapse, super slow-mo, modul Pro, pentru fotografie, precum si modul pro video, gandit pentru cei care doresc sa utilizeze telefonul pentru vlog-uri sau streaming, care ne permite sa alegem microfonul utilizat pentru inregistrare, dar si sa controlam nivelul materialului sonor inregistrat, printre altele.

In fiecare caz, avem acces rapid la cele mai importante setari in partea stanga a meniului, cum ar fi flash-ul, timer-ul, sau formatul imaginilor pe care le vom capta, iar setarile avansate (rezolutie, framerate) sunt la un click distanta, in meniul Settings.
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Samsung Galaxy Note 20

 1. dor a scris pe:

  Felicitari pentru review! As adauga la concluzie faptul ca ar fi trebuit sa fie o idee mai ieftin fata de versiunea asiatica dar si fata de Note 20 Ultra. Mi se pare ca cei de la Samsung intind coarda, forteaza trecerea catre celelalte dispozitive… a, si sa inchida gura celor din aceasta nisa. Note 20 imi apare ca o cireasa dulce-amara!

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Pai stai putin… fata de Note 20 Ultra este clar mai ieftin

 3. Dor a scris pe:

  Vroiam să zic că diferența trebuia să fie mai mare.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Da, asta asa este

Lasa-ne un comentariu: