lab501.ro

Review – OPPO Reno5 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 26 March, 2021.

Constructie si dotari

 
OPPO Reno5 5G masoara doar 7.9mm grosime si este disponibil in doua versiuni, mai precis Galactic Silver si Starry Black. Noi am primit la teste versiunea din urma si am apreciat atat grosimea redusa, cat si formatul compact, OPPO Reno5 5G fiind un telefon usor de folosit chiar si de catre cei cu mana mai mica.

Dispunerea butoanelor este clasica, butonul power fiind pozitionat pe latura dreapta, in timp ce butoanele volum +/- sunt pozitionate pe latura stanga a telefonului, sub tavita SIM-urilor. Pe latura inferioara gasim microfonul principal, conectorul USB-C, difuzorul secundar si jack-ul audio, in timp ce microfonul principal este pozitionat pe latura superioara. Difuzorul principal este pozitionat in rama, deasupra display-ului.

Camerele sunt dispuse in coltul din dreapta sus si ies destul de putin in afara carcasei, marginile husei incluse in pachet fiind mai inalte decat lentilele. Pachetul contine telefonul, alimentatorul la priza, un cablu USB-C, un headset, cheita pentru tavita SIM-urilor si manualul utilizatorului.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: