lab501.ro

Review – OPPO Reno5 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 26 March, 2021.

Concluzii

 
OPPO Reno5 5G duce mai departe traditia fratilor mai mari, Reno 3 5G, respectiv Reno 4 5G, oferind un echilibru optim intre performanta, autonomie si dotari. Practic, avem de-a face cu un smartphone mainstream cu o autonomie de exceptie, o camera care produce imagini de calitate, cea mai recenta versiune a UI-ului ColorOS 11.1, totul intr-un format compact si elegant.

De aceasta data insa, avem la dispozitie versiunea cu 8GB RAM si 128GB spatiu de stocare, ceea ce inseamna ca OPPO Reno5 5G este disponibil al precomanda pentru 2499 RON, urmand cel mai probabil ca pe parcursul anului sa vedem diverse oferte si reduceri, in functie de magazin.

Si mai interesanta insa este oferta completa de precomanda. Astfel, OPPO lanseaza astazi OPPO Reno5 5G, cei care fac precomanda intre 26 Marie si 9 Aprilie primind cadou OPPO Watch 46mm, care este comercializat in momentul de fata pentru 1349 RON. Nu in ultimul rand, tot astazi se lanseaza la precomanda si OPPO Reno5 Lite, pentru 1699 RON, cei care vor face precomanda pana pe 9 Aprilie primind cadou proaspat lansatul OPPO Band.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil, in cazul precomenzilor efectuate la distribuitorii oficiali OPPO (Altex, eMAG, MediaGalaxy), respectiv la operatori (Orange, Vodafone si Digi). Nu am avut ocazia pana acum sa ma joc cu OPPO Band, insa OPPO Watch 46mm este un smartwatch high-end de cea mai buna calitate, drept urmare oferta de precomanda pentru OPPO Reno5 5G mi se pare cu adevarat interesanta!
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: