lab501.ro

Review – HUAWEI P Smart 2021

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 17 February, 2021.

HUAWEI P Smart 2021

 
2021 a debutat pentru noi cu prezentarea unui telefon accesibil si chiar daca intre timp v-am mai prezentat notebook-uri sau periferice, smartphone-urile accesibile raman un subiect important. In fond, costisitoarele flagship-uri atrag toata atentia si incearca sa ne impresioneze cu cele mai puternice chipset-uri si dotari la superlativ, insa, de cele mai multe ori, achizitionarea unui varf de gama va asigura o experienta de calitate, indiferent pentru ce producator optam.

La polul opus, nu toti producatorii acorda aceeasi atentie modelelor entry-level, iar experienta in utilizare in acest segment de piata poate varia destul de mult, in functie de capitolele unde producatorii au decis sa faca compromisuri. In fond, nu putem primi aceleasi dotari pe care le intalnim pe un flagship de 5000 RON pe un model entry-level de 800 RON.

Tocmai din acest motiv, in cazul achizitionarii unui smartphone entry-level se impune o analiza atenta a pietei, zeci de modele fiind disponibile sub pragul de 1000 RON, fiecare cu plusurile si minusurile sale. Si daca la inceputul anului discutam despre un smartphone de 600 RON, acum a venit momentul sa ridicam putin stacheta si sa vedem cum se prezinta un model de 999 RON, care este disponibil in momentul de fata in majoritatea magazinelor pentru ~849 RON.

Este vorba despre Huawei P Smart 2021, urmasul seriei Y, despre care v-am povestit anul trecut. De fapt, in anumite piete Huawei P Smart 2021 este comercializat sub denumirea Huawei Y7a, singura diferenta in acest caz fiind posibilitatea de a opta pentru un model cu 64GB, in conditiile in care Huawei P Smart 2021 este comercializat exclusiv in echiparea de 128GB.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – HUAWEI P Smart 2021

  1. Ionutz a scris pe:

    Am încercat sa utilizez un telefon Huawei fără servicii google. Problema cea mai mare a fost lipsa aplicației bancare și implicit posibilitatea plății cu telefonul. Și mi-au lipsit suportul pentru chromecast și Android auto. Dacă acestea ar fii functionat as fii utilizat Huawei.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Aplicatia bancara probabil o sa apara pe Huawei Store. Dar ce tine de Google, gen Android Auto, sau Waze, care isi ia datele din Maps, nu prea.

Lasa-ne un comentariu: