lab501.ro

Review – HUAWEI P Smart 2021

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 17 February, 2021.

Constructie si dotari

 
Huawei P Smart 2021 este construit din plastic, avand un aspect elegant, cu display-ul plat si un raport latime/inaltime ceva mai firesc, prin comparatie cu majoritatea flagshp-urilor alungite comercializate in ultimii ani.

Butoanele si conectorii sunt pozitionate clasic, cu exceptia butonului Power, care este in acelasi timp si senzor de amprente. Ansamblul camerelor este dispus asimetric, iesind ~1mm in afara corpului telefonului.

Huawei P Smart 2021 sta bine in mana, chiar daca este un telefon destul de mare, datorita spatelui usor curbat in laterale, respectiv colturilor rotunjite.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – HUAWEI P Smart 2021

  1. Ionutz a scris pe:

    Am încercat sa utilizez un telefon Huawei fără servicii google. Problema cea mai mare a fost lipsa aplicației bancare și implicit posibilitatea plății cu telefonul. Și mi-au lipsit suportul pentru chromecast și Android auto. Dacă acestea ar fii functionat as fii utilizat Huawei.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Aplicatia bancara probabil o sa apara pe Huawei Store. Dar ce tine de Google, gen Android Auto, sau Waze, care isi ia datele din Maps, nu prea.

Lasa-ne un comentariu: