lab501.ro

Review – HUAWEI P Smart 2021

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 17 February, 2021.

Software

 
Huawei P Smart 2021 ruleaza Android 10, insa nu are acces la serviciile Google (Play Store, Maps, etc), drept urmare trebuie sa utilizam magazine third-party, cum ar fi Huawei App Gallery, Amazon sau Apkpure, pentru a instala aplicatii pe telefon. Sau putem descarca fisiere apk, instaland aplicatiile manual, insa aplicatiile care depind de serviciile Google (de exemplu Waze) nu vor functiona in acest mod.

Asta inseamna ca ne putem bucura de o experienta relativ limitata, lipsind din lista aplicatiile Google si cele care depind de acestea, insa trebuie sa recunosc ca App Galery se imbunatateste de la o versiune la alta, adaugand in mod constant aplicatii. Si spre deosebire de telefoanele Huawei testate in ultima vreme, Huawei P Smart 2021 nu a avut nici un fel de problema, orice aplicatie am dorit sa instalam prin App Gallery sau APK Pure fiind instalata fara probleme.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – HUAWEI P Smart 2021

  1. Ionutz a scris pe:

    Am încercat sa utilizez un telefon Huawei fără servicii google. Problema cea mai mare a fost lipsa aplicației bancare și implicit posibilitatea plății cu telefonul. Și mi-au lipsit suportul pentru chromecast și Android auto. Dacă acestea ar fii functionat as fii utilizat Huawei.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Aplicatia bancara probabil o sa apara pe Huawei Store. Dar ce tine de Google, gen Android Auto, sau Waze, care isi ia datele din Maps, nu prea.

Lasa-ne un comentariu: