lab501.ro

Review – Huawei Mate 40 Pro

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 12 November, 2020.

Constructie si dotari

 
Huawei Mate 40 Pro este un flagship elegant, cu laterale curbate pronuntat si butoane fizice pozitionate pe latura dreapta, aspect important pentru mine, dupa ce acestea au lipsit in cazul Mate-ului anterior. Huawei Mate 40 Pro este disponibil in doua variante, cu sticla, respectiv piele ecologica pe spate – noi am primit la teste versiunea de sticla, in varianta alba, care arata intr-un mare fel.

Ansamblul camere, senzori, flash este dispus in partea superioara a telefonului, pe linia mediana, intr-un cerc usor recognoscibil. Daca utilizati husa, camerele vor fi protejate de marginea acesteia, fiind pozitionate mai jos decat suprafata husei.

Difuzoarele, conectorul USB-C si microfoanele sunt dispuse clasic, singurul aspect care iese in evidenta fiind cele doua camere frontale, pozitionate asimetric, in coltul din stanga sus. Din punctul meu de vedere, faptul ca s-a renuntat la notch reprezinta un mare plus, iar Huawei Mate 40 Pro este un telefon cu adevarat elegant, cu un aspect placut si constructie solida.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: