lab501.ro

Review – Huawei Mate 40 Pro

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 12 November, 2020.

Concluzii

 
Este greu sa discuti despre un smartphone Huawei fara sa amintesti intreaga discutie SUA / China/ Google, dar eu totusi voi incerca sa fac asta. Da, telefonul nu are Google Services, la fel ca ultimele doua modele de flagship-uri lansate de Huawei. Acest lucru se datoreaza implicarii politicului in tech, ceva ce din punctul meu de vedere nu ar trebui sa existe, asa ca… nu uitati, daca achizitionati Huawei Mate 40 Pro nu veti avea acces la aplicatiile Google si la aplicatiile care depind de acestea (Waze, de exemplu).

Exista insa alternativa App Gallery, Huawei facand eforturi serioase pentru a publica un numar cat mai mare de aplicatii. Gasiti aici Bolt, Foodpanda, Bringo, Jerry’s Pizza, Tidal, sau aplicatiile majoritatii bancilor din Romania (Raiffeisen, BRD, George, etc.) si noi aplicatii sunt adaugate in fiecare luna. YouTube-ul si Gmail-ul le puteti utiliza si in browser… practic doar cateva aplicatii importante mai lipsesc in acest moment din App Gallery.

Trecand peste acest aspect, Huawei Mate 40 Pro este un varf de gama elegant, echipat cu un chipset puternic, conectivitate 5G si una dintre cele mai performante camere pe care le-am testat pana acum pe un smartphone. Am apreciat revenirea butoanelor fizice pe laterala telefonului, display-ul excelent si modul in care telefonul se simte in utilizarea zilnica.

Huawei Mate 40 Pro este un flagship bine inchegat, ticsit de dotari, iar pe mine a reusit sa ma impresioneze profund camera, care ofera o calitate greu de egalat si o flexibilitatea demna de invidiat, Huawei Mate 40 Pro fiind smartphone-ul care poate obtine imagini de cea mai buna calitate indiferent de conditii.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: