lab501.ro

Review – HONOR 70

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 30 September, 2022.

HONOR 70

 
Se pare ca HONOR au intentii seriose in Romania, dovada stand si pleiada de telefoane noi lansate intr-un timp relativ scurt. Astfel, anul acesta v-am povestit despre HONOR X8, un model accesibil, apoi despre un model ceva mai dotat, HONOR Magic 4 Lite 5G, totul culminand cu prezentarea varfului de gama HONOR Magic 4 Pro.

Ei bine, se pare ca HONOR nu au luat o pauza prea lunga, acestia lansand recent in Romania modelul HONOR 70, care completeaza in mod fericit oferta in gama mid-high, fiind comercializat pentru 2699 RON, in versiunea echipata cu 8GB memorie RAM si 128GB spatiu de stocare.

Practic, discutam despre un concurent redutabil pentru seria HUAWEI nova 10, HONOR 70 fiind echipat cu o noua versiune a chipset-ului Snapdragon 778G, mai precis Snapdragon 778G+, insa de aceasta data in varianta full, care ofera conectivitate 5G. Desigur, lista de dotari este mult mai lunga, HONOR 70 incercand sa ofere cat mai multe pentru acest pret, insa asta vom descoperi impreuna pe pagina urmatoare.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: