lab501.ro

Review – HONOR X8

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 6 June, 2022.

HONOR X8

 
Brand-ul HONOR a fost infiintat in 2013, ca o subsidiara a celor de la HUAWEI, care comercializa smartphone-uri mainstream cu un bun raport calitate / pret, desi primele modele au fost lansate in 2011 si 2012. La sfarsitul anului 2020, HONOR a fost achizitionat de conglomeratul Shenzhen Zhixin New Information Technology, o societate de stat controlata de consiliul municipal din Shenzhen, iesind astfel de sub tutela celor de la HUAWEI. Din acel moment, HONOR au devenit o entitate distincta, care produce si comercializeaza smartphone-uri dezvoltate in-house, o diferenta notabila fata de HUAWEI fiind prezenta serviciilor Google pe toate smartphone-urile HONOR.

In momentul de fata HONOR au peste 11000 de angajati, din care mai mult de jumatate lucreaza in departamentul de R&D, brand-ul fiind comercializat in peste 100 de tari. Evident, una dintre aceste tari este Romania, unde HONOR au deschis un birou local, lansand in urma cu aproximativ o luna 4 modele noi de smartphone-uri – HONOR X7, HONOR X8, HONOR Magic 4 Lite 5G si HONOR Magic 4 Pro.

Evident, eram curiosi ce aduc nou cei de la HONOR – in fond am fost prima publicatie din Romania care a testat un smartphone HONOR, in urma cu mai bine de 9 ani, respectiv prima publicatie din afara Chinei care testa modelul respectiv. Discutam atunci despre HONOR 2, al doilea smartphone produs vreodata de HONOR (dupa modelul U8860), iar acesta reusea in acel moment sa ne impresioneze, datorita raportului calitate / pret excelent.

Drept urmare, chiar daca au trecut 9 ani din acel moment, iar HONOR este acum brand de sine statator, asteptarile noastre au ramas la fel de ridicate. Si pentru ca HONOR au lansat o intreaga gama in Romania, am inceput cu unul dintre cele mai accesibile modele, mai precis HONOR X8, un telefon comercializat in tara noastra pentru 1199 RON.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – HONOR X8

Lasa-ne un comentariu: