lab501.ro

Review – HONOR Magic 4 Lite 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 10 June, 2022.

HONOR Magic 4 Lite 5G

 
Ehehei, dragii monstrului, nici nu v-am povestit bine despre primul telefon HONOR testat de noi dupa mai bine de 9 ani de zile si iata ca revenim din nou asupra acestui brand. Acest lucru se datoreaza faptului ca producatorul a decis sa ne trimita la teste trei din cele patru smartphone-uri lansate in Romania, iar noi am inceput sa le testam in ordinea segmentului de piata pe care il adreseaza. Astfel, mai intai am inceput cu HONOR X8, un smartphone de 1199 RON, pe care vi l-am prezentat la inceputul acestei saptamani.

Astazi vom continua cu urmatorul model, mai precis HONOR Magic 4 Lite 5G, un telefon comercializat pentru aproximativ 1499 RON, iar apoi vom continua cu HONOR Magic 4 Pro, undeva spre finalul acestei luni. Pana atunci insa, avem de-a face cu un nou model accesibil de la HONOR, drept urmare trebuie sa vedem ce ofera acesta prin comparatie cu modelul X8, testat nu cu mult timp in urma.

Si dupa cum puteti vedea, acesta face parte din alta serie, aceeasi serie din care face parte si varful de gama (in Romania), HONOR Magic 4 Pro, drept urmare suntem curiosi cum arata, ce are sub capota si mai ales cum se comporta HONOR Magic 4 Lite 5G. Sa trecem la treaba!

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – HONOR Magic 4 Lite 5G

Lasa-ne un comentariu: