lab501.ro

Review – HONOR 70

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 30 September, 2022.

Concluzii

 
Si uite asa am testat al patrulea telefon HONOR pe anul acesta, dupa 9 ani de cand nu mai testasem un telefon din portofoliul lor. Ei bine, dragii mei, multe s-au schimbat de atunci si pana acum, HONOR devenind o companie de sine statatoare, cu acces la servicii Google, in timp ce HUAWEI au avut parcursul pe care il cunoastem cu totii.

Poate si de aceea, chiar daca HONOR si HUAWEI evolueaza acum in directii diferite, daca ati fost fani HUAWEI si nu ati reusit sa gasiti alternative care sa ofere servicii Google dupa seria P30 / P30 Pro, telefoanele HONOR s-ar putea sa vi se potriveasca de minune. Desigur, asta nu inseamna ca telefoanele HONOR sunt potrivite doar in aceasta situatie.

Pentru ca trebuie sa recunoastem, oferta HONOR in 2022 arata destul de apetisant, cu produse pentru toate nevoile si buzunarele. HONOR 70, de exemplu, pune accentul pe design, pe camera si pe display-ul superb, fiind un telefon elegant, cu o camera performanta, care ofera de asemenea o performanta suficienta pentru marea majoritate a utilizatorilor.

Totusi, concurenta este absolut feroce in aceasta gama de pret (2699 RON pentru 8/128GB, sau 2999 RON pentru 8/256GB), aici facandu-si veacul adevarati monstrii cum ar fi Samsung Galaxy S21 FE, OnePlus 9, Motorola edge 30 Fusion sau Xiaomi 12, drept urmare consider ca HONOR ar trebui sa ajusteze preturile pentru HONOR 70 in urmatoarea perioada, pentru a-si gasi locul pe lista cadourilor de Craciun de anul acesta.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: