lab501.ro

Nokia Lumia 1020 EOS – Un veritabil camera-phone

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 November, 2013.

Temperaturi

 

Pentru a evalua cat mai complet comoditatea in utilizare a smartphone-urilor, am folosit aceeasi metodologie de masurare a temperaturii pe care o folosim si in cazul ultrabook-urilor, adica masurarea temperaturii carcasei intr-o serie de puncte predefinite.

Astfel, pentru ecran am masurat in 5 puncte, unde F1 reprezinta coltul stanga superior, F2 reprezinta coltul dreapta superior, F3 reprezinta mijlocul tastaturii, F4 reprezinta partea din stanga a touch-pad-ului iar F5 reprezinta partea din dreapta a acestuia. De asemenea, pentru partea din spate am definit 5 puncte (S1, S2, etc), care corespund celor 4 colturi, precum si centrul suprafetei.

Masuratorile au fost realizate cu ajutorul unui termometru Voltcraft IR 260-8S de la o distanta fixa de 8cm (am folosit un distantier pentru a masura mereu de la aceeasi distanta), dupa realizarea testului de autonomie in gaming. Lumia 1020 se incalzeste mai tare decat smartphone-urile cu care eram noi obisnuiti insa temperatura nu devine deranjanta in utilizare si nici nu pune in pericol buna functionare a smartphone-ului.

Comentarii

6 comentarii la: Nokia Lumia 1020 EOS – Un veritabil camera-phone

 1. Aldea-Udrescu Edwin-Petrut a scris pe:

  Salu!
  Ai o mica greseala: ultima paramteza din articol: (cea mai buna camera photo de pe un “spartphone”), poate ai vrut sa scrii “smartphone”

 2. George Post author a scris pe:

  Merci, am modificat.

 3. Ghiţă a scris pe:

  Oare e cu mult peste Nokia n8 la camera foto acest Nokia 1020?

 4. andrei a scris pe:

  il are cineva ? poate oferi o parere ?

  multumesc

 5. kwisatz a scris pe:

  @Ghiţă: uite o comparatie de calitate foto intre N8 si 1020, decizia iti apartine:

  http://www.noknok.tv/2013/09/17/nokia-lumia-1020-nokia-n8-hands-comparison-camera-photos-compare/

 6. Ragazzo a scris pe:

  Daca esti pasionat de gadgeturi electronice si iti permiti financiar, se merita sa-ti cumperi Nokia Lumia 1020. Daca esti pasionat de fotografie, nu se merita sa dai banii pe Nokia Lumia 1020. Cu cca 200 de euro iti cumperi o camera foto compacta care face poze mai bune decat Nokia Lumia 1020.

Lasa-ne un comentariu: