lab501.ro

Toshiba Portege Z930 – Ultrabook Review

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 7 November, 2012.

Toshiba Portege Z930

 

Am testat ultrabook-uri de la Acer, HP, Lenovo, Maguay si chiar Sony recent, insa, nu am avut nici unul de la Toshiba. Odata cu acest articol schimbam aceasta stare de fapt. In continuare vom discuta despre Toshiba Portégé Z930, un ultrabook traditional – odata cu noile formate de ultrabook-uri, cred ca e necesar sa mentionez acest lucru – ultrabook care trebuie sa ne convinga de faptul ca performantele sale, autonomia precum si design-ul si constructia sunt elemente pentru care merita sa platim aproape 6000 de lei (5700 lei, pentru a fi mai exacti).

Nu cred ca mai are rost sa va plictisesc cu detalii despre compania Toshiba, insa, trebuie sa mentionez ca Portégé este gama high-end de la Toshiba, cea dedicata celor mai exigenti clienti si automat, inglobeaza cele mai noi tehnologii. Primul model Portégé a aparut in 1994 iar in acel moment mandria respectivului portabil statea intr-un procesor 486 tactat la 50 MHz, avea un ecran de 8.4″ si costa putin peste $4000 de dolari. In prezent, discutam despre un procesor i5-3427U, tactat la 1800 MHz, ecran de 13″ – toate la jumatate din pretul celui din 1994.

In paginile urmatoare vom discuta putin despre ce gasim in cutia in care este livrat ultrabook-ul, dupa care vom trece la prezentarea specificatiile noului ultrabook, a design-ul si constructiei sale iar apoi il vom trece prin testele standard pe care le rulam pe toate ultrabook-urile testate pe Next Lab501.

Comentarii

Un comentariu la: Toshiba Portege Z930 – Ultrabook Review

  1. Manuel A. a scris pe:

    Ce pret… Ce autonomie -+

Lasa-ne un comentariu: