lab501.ro

iLikeIT – ultrabook-uri si smartphone-uri de top in 2013

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 December, 2013.

iLikeIT

 

Sambata, 14.12.2013, am fost invitat la PRO TV, in cadrul emisiunii iLikeIT, pentru a discuta despre cele mai interesante ultrabook-uri si smartphone-uri lansate in 2013. I-am avut ca parteneri de discutie pe Emil Dragota (Gadget/Mobilissimo), Radu Neagu (Playtech) si Andrei Garbea (Giz). Evident, gazda noastra a fost George Buhnici, care a adaugat si un plus culinar emisiunii, invitand doi participanti la emisiunea Master Chef sa utilizeze un ultrabook Asus pe post de tocator.

In prima parte a emisiunii ne-am jucat cu Lenovo Yoga, Lenovo Yoga Pro 2, MacBook Air, Acer Aspire S7, Asus UX301 si Sony Vaio, iar device-ul preferat a fost Lenovo Yoga. In a doua parte a emisiunii am avut pe masa Samsung Galaxy Note 3, HTC One, HTC One Max, LG Optimus G2, Nexus 5, Sony Xperia Z1, Nokia Lumia 1020, iPhone 5s si chiar si un Allview V1 Viper. Discutiile au fost intense, toata lumea punand accentul pe autonomia mai mare pe care si-ar dori sa o vada la un smartphone de top. In final, produsul preferat a fost HTC One, un telefon care merita toata atentia, chiar daca utilizeaza un chipset putin mai vechi decat monstrii lansati in toamna acestui an.

Surpriza emisiunii a fost prezenta lui LG Optimus G Flex in studio, un smartphone de 6″ cu ecran curbat si flexibil. Personal consider acest tip de device-uri o simpla demonstratie tehnologica si nimic mai mult, insa a fost interesant sa indoim putin cel mai nou telefon al celor de la LG.

Mai jos puteti urmari cele doua parti ale emisiunii de Sambata, penultima editie iLikeIT de anul acesta !!!
 


Comentarii

Niciun comentariu la: iLikeIT – ultrabook-uri si smartphone-uri de top in 2013

Lasa-ne un comentariu: