lab501.ro

Toshiba L855-10x – Notebook Review

Scris de: , in categoria: Notebook, in 5 December, 2012.

Toshiba L855-10x

 
V-ati obisnuit in ultima perioada ca testele noastre sa se concentreze pe device-uri mobile din ce in ce mai portabile, in marea lor majoritate ultrabook-uri, tablete sau telefoane. Nu am uitat insa de clasicele notebook-uri, chiar daca acestea au parasit lumina reflectoarelor in ultima perioada.

Ca dovada, inculpatul de astazi este un laptop produs de Toshiba, pe numele complet L855-10x. Evident fiind vorba de un model lansat recent platforma in jurul careia este realizat acesta este centrata in jurul celei mai recente serii de procesoare de la Intel, Ivy Bridge. A trecut ceva timp, va zic sincer, de cand nu am mai testat un notebook clasic, iar sentimentul in momentul in care desfaci cutia si scoti produsul este destul de “ciudat”. Ciudat pentru ca ne-am dezobisnuit cu totii de laptop-urile clasice, si le-am schimbat cu device-uri din ce in ce mai subtiri si usoare. Sau ma rog, cel putin noi, in colectivul LAB501 le-am schimbat….

Totusi, daca ultrabook-urile ofera o mobilitate de invidiat, nu putem neglija notebook-urile, care de multe ori ofera un raport calitate/pret mai bun, sacrificand “doar” greutatea si form-factorul. Prin urmare, hadeti sa vedem ce stie sa faca un notebook modern, asa cum este Toshiba L855-10x.
 

Comentarii

Un comentariu la: Toshiba L855-10x – Notebook Review

  1. 768, deci din start e prost gandit.

Lasa-ne un comentariu: