lab501.ro

Toamna se numara bobocii… si notebook-urile la oferta

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 20 September, 2022.

La oferta

 
Ei bine, dragii monstrului, acesta este de altfel si motivul pentru care cititi astazi acest articol. Pentru ca vedeti voi, de ani de zile producatorii din diverse domenii (in general placi grafice sau notebook-uri) ma pistoneaza cu aceleasi intrebari. Nu te intereseaza un ghid de cumparare? Nu ai vazut ce oferte avem? Nu vrei sa iti dai si tu cu parerea despre aceste oferte? Si in marea majoritate a timpului, raspunsul meu este invariabil nu.

Pentru ca din punctul meu de vedere, treaba mea este sa testez hardware-ul intr-un sistem de referinta bine pus la punct, urmand ca voi, cititorii, avand acces la aceasta informatie, sa verificati situatia din piata si sa alegeti ce vi se potriveste mai bine. Mai mult decat atat, magazinele s-au umplut in ultimii 5 ani de oferte si reduceri, care mai de care mai incredibile, sau, la polul opus, au fost ani in care nici macar nu aveam despre ce sa discutam pentru ca efectiv nu aveam stocuri (notebook-uri sau placi grafice), sau preturile erau atat de exagerate (placi grafice) incat nici macar eu nu mai stiam ce sa cred.

Cu toate acestea, tot in ultimii ani primesc din ce in ce mai multe intrebari de genul “ce notebook sa imi cumpar”, atat de la prieteni cat si de la cititori si trebuie sa recunosc ca simpla rasfoire a ofertelor de fiecare data cand primesc o astfel de intrebare a inceput sa fie obositoare. Motiv pentru care, in momentul in care Nvidia mi-au atras atentia ca vor exista oferte de toamna la majoritatea e-tailer-ilor (evoMAG, CEL, PCGarage, etc.) am zis ok, hai sa vedem despre ce este vorba si daca imi atrage ceva atentia o sa va spun si voua, mai ales ca Septembrie este o perioada in care multi elevi si studenti se afla in cautarea unui notebook nou.

Si spre mirarea mea… uite ca de aceasta data chiar avem de-a face cu o oferta bine pusa la punct, cu zeci de modele, cu preturi cuprinse intre 3400 si 22000 RON, toate echipate cu placi grafice din seria RTX 3000, ceea ce, trebuie sa recunoastem, suna cu adevarat interesant. Mai ales in conditiile in care pana nu de mult placile grafice aveau preturi prohibitive. Ei bine, despre placile grafice v-am povestit deja, asa ca haideti sa vedem ce oferte gasim la capitolul notebook-uri.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: