lab501.ro

Review – Lenovo Yoga Slim 7 14ITL & Lenovo Yoga Slim 7 15ITL

Scris de: , in categoria: Notebook, in 30 November, 2020.

Constructie si dotari

 
Ambele modele sunt livrate impreuna cu manualul utilizatorului, certificatul de garantie si un adaptor la priza de 65W, de mici dimensiuni. Evident, avem de-a face cu o bijuterie din aluminiu, Yoga Slim 7 fiind un mix superb intre eleganta si constructie ca de tanc, asa cum am putut vedea si in cazul modelului 14ARE. Diferenta dintre 14ITL si 15ITL este dimensiunea, conectorii fiind dispusi similar iar aspectul per total fiind acelasi.

Display-ul ocupa peste 90% din suprafata ecranului, lateralele avand o grosime minuscula, doar latura superioara, care adaposteste camera, fiind ceva mai vizibila. Datorita dimensiunilor reduse, nu avem de-a face cu un obturator fizic pentru camera, asa cum am vazut pe seriile ThinkPad sau Legion, insa aceasta poate fi oprita cu usurinta din aplicatia Lenovo Vantage.

Tastatura si touch-pad-ul sunt pozionate in doua lacasuri debitate cu precizie de masinaria CNC, tastatura iluminata, care se intinde aproape pe toata latimea carcasei, fiind placuta in utilizare, in timp ce touch-pad-ul este precis si rapid.

 

Lenovo Yoga Slim 7 14ITL

Lenovo Yoga Slim 7 15ITL

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: