lab501.ro

Review – Lenovo Yoga Slim 7 14ITL & Lenovo Yoga Slim 7 15ITL

Scris de: , in categoria: Notebook, in 30 November, 2020.

Concluzii

 
Lenovo au schimbat terminologia in 2020, lansand multiple serii de produse sub denumirile Yoga, IdeaPad sau Legion, fiecare serie primind atentia cuvenita. Astfel, avem la dispozitie atat modele bazate pe procesoare Intel, cat si modele bazate pe procesoare AMD, notebook-uri de gaming, ultraportabile, precum si modele dedicate creatorilor de continut. Practic, nu exista categorie in care gigantul asiatic sa nu fi reimprospatat toata seria de produse, de la entry-level la high-end, iar segmentul ultraportabilelor este un bun exemplu in acest sens.

Astfel, in gama Lenovo Yoga Slim 7, gasim acum modele de 14 sau 15″, echipate cu procesoare AMD Renoir sau Intel Tiger Lake, acestea oferind in momentul de fata un raport calitate / pret de invidiat. Spun asta deoarece ultraportabilele anului 2020 au ajuns sa rivalizeze din punct de vedere al performantei cu desktop-urile de acum cativa ani, deschizand astfel noi posibilitati. Pe langa utilizare in mod office sau browsing, acum putem edita rapid o serie de imagini sau un clip video, daca avem nevoie, fara ca acest lucru sa dureze ore intregi.

Si nu doar puterea de calcul a evoluat, confortul in utilizare primind de asemenea atentia cuvenita. De la tastatura si touchpad-ul de calitate, display-urile echipate cu panouri precise, sau sistemele de sunet care pot sustine fara probleme vizionarea unui film in conditii optime si pana la utilizarea unor SSD-uri ultra-rapide, in tandem cu webcam-uri compatibile Windows Hello, care transforma simpla operatiune de initializare a sistemului sau iesirea din sleep in fractiuni de secunda, totul a fost gandit pentru a oferi o experienta in utilizare cat mai confortabila.

Nu in ultimul rand, toate aceste functii au fost impachetate in carcase subtiri, dar rezistente, livrate impreuna cu alimentatoare de dimensiuni minuscule. Asta inseamna practic seria Lenovo Yoga Slim 7 – o evolutie nu doar a puterii de calcul, ci si a tuturor micilor detalii care au ca efect final o experienta de utilizare net superioara fata de ceea ce puteam vedea in urma cu doar cativa ani.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: