lab501.ro

Review – Lenovo ThinkPad P73 – Core i9 9880H + Quadro RTX 4000

Scris de: , in categoria: Notebook, in 2 October, 2019.

Concluzii

 
Modelele din gama ThinkPad ajung destul de rar in atentia noastra, seria tintind in special profesionistii din domeniul corporate. Cu o constructie de invidiat, optiuni de securitate avansate si excelenta tastatura omonima, modelele din seria ThinkPad vin cu un pret pe masura, nefiind neaparat accesibile muritorilor de rand.

Totusi, pentru cei care isi doresc un workstation mobil in adevaratul sens al cuvantului, indiferent daca discutam despre ingineri, artisti 3D sau editori video, Lenovo ThinkPad P73 este pur si simplu la un alt nivel, fiind cel mai puternic notebook produs pana acum in seria ThinkPad si unul dintre cele mai puternice notebook-uri in general.

Constructia metalica, eleganta, dar care pune accentul pe racirea sistemului, ii ofera acestuia o rezistenta ridicata indiferent de mediul de lucru, diplay-ul ofera o reproducere a culorilor exceptionala si chiar si modelul primit de noi la teste poate fi in continuare imbunatatit, prin adaugarea a inca 32GB RAM si doua SSD-uri.

Desigur, Lenovo ThinkPad P73 nu este un notebook pentru oricine, insa oricine activeaza intr-un domeniu in care exista nevoia de putere de procesare grafica la purtator va aprecia cu adevarat ce ofera aceasta bestie deghizata in haine sobre.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Lenovo ThinkPad P73 – Core i9 9880H + Quadro RTX 4000

 1. Greuceanu a scris pe:

  @Monstru, chiar dacă offtopic, niciun Note 10+ în teste? Sau măcar un iPhone 11 Pro Max? :D

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Note nu l-au trimis cei de la Samsung. iPhone in ultimii ani nu prea am mai testat sincer sa fiu…

 3. Greuceanu a scris pe:

  Nici eu nu sunt interesat de iPhone, sunt tot utilizator de Android. :D
  Sincer mie îmi este dor cu adevărat de un comparativ foto gen cel de acum mulți ani făcut tot de tine, https://next.lab501.ro/smartphone/smartphone-vs-camera-foto-studiu .
  Cred că ar fi extrem de interesant un astfel de studiu actualizat cu ce telefoane ai la îndemână.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Sincer… sa stii ca si pe mine ma mananca de o reactualizare a respectviului comparativ, pentru ca s-au schimbat multe intre timp. Bine, rezultatul ar fi similar, pentru ca au aparut niste bestii de senzori pe camerele profi de numa, numa, dar tot ar merita facut, daca am timp si am cu ce.

  Ceva gen latest iPhone, Samsung si Huawei vs APSC, DSLR Full Frame, Sony SLT, Mamyia/Hasselblad. Ar fi frumos…

 5. Greuceanu a scris pe:

  Abia aștept! Chiar te rog și te încurajez.
  Bagă mare! Go for it! :D

Lasa-ne un comentariu: