lab501.ro

Review – Lenovo Legion Slim 5 16IRH8

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 12 September, 2023.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 
Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

Asa cum ne-am obisnuit deja in ultimii ani, sistemele de racire sunt din ce in ce mai solide, dar nu pentru a mentine temperatura cat mai jos, ci din contra, pentru a permite functionarea cat mai indelungata cat mai aproape de throttle, acesta fiind modul in care functioneaza procesoarele mobile in ultimii ani. Asta inseamna ca procesorul atinge un maxim de 99 oC in testele noastre, in conditiile utilizarii profilului Performance. La polul opus, RTX 4070 Mobile nu trece de 69 oC pe toata durata testelor.

Desigur, in momentul in care utilizam notebook-ul departe de priza situatia se linisteste, Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 oferind peste 7 ore de lucru lejer sau 3 ore de lucru intensiv, temperaturile fiind de asemenea semnificativ mai scazute.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Lenovo Legion Slim 5 16IRH8

  1. anonim a scris pe:

    Te salut și eu ;) apreciez mereu pozele și cu încărcătoare, ar fi perfect dacă s-ar vedea specificațiile încărcătorului, peste ani review-ul ar fi wikipedia, zic și eu.

Lasa-ne un comentariu: