lab501.ro

Review – Lenovo Legion Slim 5 16IRH8

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 12 September, 2023.

Sub capota

 

Notebook-urile din seria Lenovo Legion s-au remarcat dintotdeuna prin sistemiul de racire solid, iar Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 nu face exceptie de la aceasta regula. Astfel, ventilatoarele cu lamele din polimer de cristal lichid introduc aerul rece prin partea inferioara a carcasei, aerul cald fiind evacuat atat pe laterale, cat si prin spate, toate zonele dedicate acestui scop fiind generos decupate.

Sistemul de racire este alcatuit din 3 heatpipe-uri de o grosime impresionanta, care preiau caldura degajata de procesor si placa grafica, un al 4-lea heatpipe dedicat acesteia, 4 radiatoare si doua ventilatoare centrifugale, etajul de alimentare, chipset-ul si memoriile fiind de asemenea protejate de radiatoare dedicate.

Asa cum ne-au obisnuit Lenovo, avem acces rapid la SSD-ul NVMe, acesta putand fi schimbat cu usurinta, utilizatorii avand la dispozitie si un slot M.2 2280 nepopulat, in cazul in care avem nevoie sa mai adaugam un SSD.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Lenovo Legion Slim 5 16IRH8

  1. anonim a scris pe:

    Te salut și eu ;) apreciez mereu pozele și cu încărcătoare, ar fi perfect dacă s-ar vedea specificațiile încărcătorului, peste ani review-ul ar fi wikipedia, zic și eu.

Lasa-ne un comentariu: