lab501.ro

Review – Lenovo Legion Slim 5 16IRH8

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 12 September, 2023.

Constructie si dotari

 
Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 are o constructie metalica, eleganta, latura inferioara fiind construita insa din policabornat (PC-ABS). Atat la capitolul design, cat si la capitolul ergonomie, avem de-a face cu un upgrade important fata de seria Lenovo Legion 5, Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 combinand cu succes un aspect discret, de business, cu adevarate veleitati de workstation. Tastatura TrueStrike ofera 4 zone de iluminare RGB, sau iluminare uniforma cu alb, in functie de echipare, iar touch-pad-ul multi-touch este acoperit cu mylar, suportand tehnologia Precision TouchPad (PTP).

Dispunerea conectorilor este familiara, card-reader-ul si butonul obturatorului webcam-ului fiind dispuse pe latura din dreapta, conectorii USB-C si conectorul audio sunt dispusi pe latura din stanga, in timp ce restul conectorilor sunt pozitionati in zona mediana a laturii din spate, la fel ca in cazul celorlalte modele din seria Legion. In functie de configuratie (RTX 4050 Mobile sau RTX 4060/4070 Mobile), in pachet vom gasi un alimentator slim de 170 sau 230W.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Lenovo Legion Slim 5 16IRH8

  1. anonim a scris pe:

    Te salut și eu ;) apreciez mereu pozele și cu încărcătoare, ar fi perfect dacă s-ar vedea specificațiile încărcătorului, peste ani review-ul ar fi wikipedia, zic și eu.

Lasa-ne un comentariu: