lab501.ro

Review – Lenovo Legion 5 Pro 16ITH6H

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 12 October, 2021.

Concluzii

 
Lenovo au intrat relativ tarziu pe piata produselor dedicate gamingului, insa resursele de care dispun, in calitate de cel mai mare producator de PC-uri din lume, coroborate cu dorinta de a evolua constant si talentul unor ingineri cu adevarat dedicati isi spun din plin cuvantul, gama Legion 2021 fiind probabil una dintre cele mai bine inchegate oferte pe care gamerii le au la dispozitie in momentul de fata.

Mai mult decat atat, modul in care notebook-urile din gama Legion au evoluat in ultimii ani, de la design, materiale utilizate in constructia notebook-urilor si solutii de racire si pana la detalii subtile, cum ar fi pozitionarea tastelor directionale sau revenirea webcam-ului pe rama superioara, are o incarcatura aparte pentru mine, unele dintre aceste detalii fiind discutate si analizate inca de acum 3 ani, in cadrul Legion Council, unde am participat cu entuziasm si cu dorinta de a imbunatati fiecare aspect posibil.

Si iata ca am ajuns in 2021, la 5 ani de la primele produse de gaming Lenovo testate de noi, respectiv la 3 ani de la intalnirea producatorului cu gameri, pasionati de hardware si profesionisti din domeniu, iar Lenovo au evoluat in acesti 5 ani cat alti producatori in 10. De ce spun asta? Ei bine, pentru ca dincolo de design si marketing, care au desigur importanta lor, producatorul s-a concentrat si pe aspecte de o importanta cruciala in constructia unui notebook de gaming.

Astfel, notebook-urile din gama Lenovo Legion folosesc exclusiv placi grafice full TDP, de la Legion 5, trecand prin Legion 5 Pro si pana la Legion 7 […]. De asemenea, indiferent despre care serie discutam, sistemul de racire a primit o atentie sporita, scopul fiind cat se poate de clar – functionarea procesorului si a placii grafice in parametrii optimi, indiferent de situatie. Asta inseamna ca nici un notebook din gama Legion 2021 nu va intra in throttle, indiferent daca discutam despre sesiuni prelungite de gaming sau randari 3D.

Asa cum va povesteam la prima intalnire cu notebook-urile din gama Lenovo Legion 2021, acestea au reusit sa ma impresioneze, preferatul meu fiind Legion 5 Pro, adica modelul care ofera un raport optim intre dotari, performanta si pret. Ei bine, acest lucru nu se schimba daca discutam despre modele echipate cu Intel, Lenovo Legion 5 Pro 16ITH6H oferind o performanta excelenta in toate testele noastre, ba chiar si o serie de avantaje, cum ar fi solutia de stocare ultra-rapida, sau prezenta conectivitatii Thunderbolt 4.

Lenovo Legion 5 Pro 16ITH6H, in echiparea testata de noi, este disponibil in magazinele din tara noastra in acest moment, fiind comercializat pentru 9999RON, in conditiile in care performanta oferita de Intel Core i7 11800H si Nvidia GeForce RTX 3070 se poate compara fara probleme cu ceea ce vedem in cazul unor modele semnificativ mai costisitoare.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: