lab501.ro

Review – Lenovo Legion 5 Pro 16ITH6H

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 12 October, 2021.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 

Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

Puternicul Lenovo Legion 5 Pro obtine o autonomie tipica pentru un notebook de gaming high-end, cu aproape 3 ore de lucru si 2 ore de gaming departe de priza, rezultatele fiind similare cu ceea ce vedeam in cazul modelului echipat cu un procesor AMD, cu un usor avantaj pentru acesta din urma.

Ca de fiecare data, am testat Lenovo Legion 5 Pro folosind profilul Turbo, pentru un maxim de performanta, iar procesorul a atins 97 oC maxim in cazul lui 11800H, fata de 88 oC in cazul lui 5800H. De asemenea, placa grafica a atins 76 oC in cazul ambelor variante.

Chiar si asa, performantele sistemului de racire de pe Legion 5 Pro sunt absolut impresionante, mai ales in conditiile in care 11800H a avut un TDP mediu de 57W in testele noastre. Nu in ultimul rand, aparatul de masura a indicat 44.2 dB in testele noastre, un nivel de zgomot chiar scazut, pentru un notebook de gaming.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: