lab501.ro

Review – Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7

Scris de: , in categoria: Notebook, in 22 April, 2022.

Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7

 
Telefoane, placi grafice, procesoare… am fost tare ocupati in ultima vreme. Si totusi, parca lipsea ceva, nu-i asa? Pentru ca AMD si Intel au lansat noi procesoare pentru notebook-uri in Ianuarie, iar Nvidia a adus seria Ti si in segmentul mobile, drept urmare ne-am fi asteptat sa testatm si o puzderie de notebook-uri noi in prima parte a acestui an. Si asa ar fi trebuit, daca diverse probleme, cum ar fi situatia geo-politica actuala, nu ar fi intarziat neprevazut rutele comerciale uzuale.

Drept urmare, chiar daca pe hartie am vazut multe notebook-uri lansate la inceputul acestui an, in realitate doar cateva au ajuns la noi pana acum. Un astfel de exemplu este si cea mai recenta versiune a binecunoscutei serii Lenovo Legion 5 Pro, pe numele sau Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7.

Vedeti voi, seria Legion 5 Pro a reprezentat una dintre cele mai frumoase suprize pe care ni le-a adus anul 2021, constructia metalica eleganta, sistemul de racire monstruos care nu lasa componentele sa intre in throttle, display-ul superb de 16″ si utilizarea exclusiva a placilor grafice full TDP fiind argumente care au cantarit greu pentru pasionati, Legion 5 Pro fiind una dintre cele mai indragite serii de notebook-uri lansate anul trecut.

Ei bine, cei de la Lenovo nu au stat cu mainile in san, lansand o noua generatie anul acesta, care pastreaza punctele forte ale seriei 2021, dar aduce mici imbunatatiti pe ici pe colo, precum si o serie de componente noi, cum ar fi cele mai recente procesoare mobile de la Intel si AMD. Astazi, de exemplu, vom discuta despre Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7, adica Lenovo Legion 5 Pro 2022 in echipare Intel Alder Lake.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: