lab501.ro

Review – Lenovo IdeaPad Gaming 3i – Intel Core i7 10750H + Nvidia GeForce GTX 1650 Ti

Scris de: , in categoria: Notebook, in 3 July, 2020.

Lenovo IdeaPad Gaming 3i

 
16 Aprilie 2020 va ramane in istorie ca o data importanta pentru fanii Lenovo, acestia anuntand la momentul respectiv noile modele Legion 7i, Legion 7Si, Legion 5Pi, Legion 5i si Legion 5. De atunci si pana acum v-am povestit despre Legion 7i, varful de gama al notebook-urilor de gaming Lenovo, respectiv despre Legion 5, o bestie mainstream echipata cu un procesor monstruos produs de AMD.

Si totusi…. Lenovo au mai anuntat ceva in cadrul conferintei de pe 16 Aprilie, ceva gandit pentru gamerii care nu au la dispozitie un buget foarte generos. Este vorba despre seria Lenovo IdeaPad Gaming 3i, practic cea mai accesibila serie de notebook-uri de gaming din portofoliul gigantului asiatic.

Imprumutand elemente de la fratii mai mari, dar facand mici compromisuri pe ici, pe colo, Lenovo IdeaPad Gaming 3i isi propune sa ofere o experienta de gaming cat mai accesibila… sa aduca cele mai importante elemente ale notebook-ului de gaming cat mai aproape de marea masa a consumatorilor.

Asta inseamna ca ar trebui sa vedem procesoare puternice, SSD-uri NVMe, display-uri cu o rata ridicata de refresh, tastatura iluminata si o placa grafica cu un bun raport calitate / pret, intr-un notebook care costa mai putin de 1000 Euro, ceea ce, trebuie sa recunoastem, suna interesant!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: