lab501.ro

Review – Lenovo IdeaPad Gaming 3i – Intel Core i7 10750H + Nvidia GeForce GTX 1650 Ti

Scris de: , in categoria: Notebook, in 3 July, 2020.

Concluzii

 
Daca prin Legion 7i Lenovo au abordat segmentul gaming high-end, in timp ce seria Legion 5 este coloana vertebrala a seriei Legion, oferind toate optiunile de procesor, placa grafica si display posibile, ba chiar si versiuni diferite pentru carcasa, Lenovo IdeaPad Gaming 3i abordeaza segmentul entry-level, incercand sa ofere dotari specifice notebook-urilor de gaming pentru preturi incepand cu 3000 RON.

Desigur, pentru a putea oferi un asemenea raport calitate / pret, au fost necesare o serie de compromisuri. Astfel, carcasa este construita in totalitate din plastic, tastatura ofera o singura nuanta de culoare pentru iluminare, acumulatorul este mediocru, iar oferta de placi grafice se rezuma in acest moment la doua modele accesibile.

Cu toate acestea, daca intelegem exact care sunt limitarile impuse de pret, putem gasi un companion de nadejde in Lenovo IdeaPad Gaming 3i, acesta fiind echipat cu procesoare puternice, stocare NVMe, secondata de un HDD de capacitate generoasa si un display care ofera mai mult decat ne-am astepta, fiind o pereche optima pentru gaming pe GTX 1650Ti.

Mai mult decat atat, carcasa este construita cu simt de raspundere, cu alte cuvinte nu flexeaza si nu lasa senzatia de ieftin, chiar daca este construita din plastic, obturatorul fizic pentru webcam este o dotare mai putin intalnita in acest segment de pret, iar performanta oferita de Lenovo IdeaPad Gaming 3i este suficienta pentru majoritatea utilizatorilor.

Mi-as dori sa vad pe urmatoparea generatie un acumulator de o capacitate mai mare, optiuni de placi video mai puternice (1660 Ti, de exemplu) si un sistem de racire ceva mai concupiscent. In rest, consider ca Lenovo IdeaPad Gaming 3i ofera destul de multe pentru pretul pentru care va fi comercializat.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: