lab501.ro

Review – Asus Zenbook 14 UX425JA & Asus Zenbook 13 UX325JA

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 28 July, 2020.

Sub capota UM425JA

 
Asus Zenbook 14 UX425JA este construit in jurul unei rame de plastic, pe care sunt montate componentele si placile metalice care alcatuiesc carcasa. Acumulatorul de 67Wh ocupa cea mai mare parte a spatiului interior, fiind flancat de cele doua difuzoare.

Latura superioara este dominata de sistemul de racire, alcatuit dintr-un heatpipe de ~10mm si un ventilator centrifugal. Aerul rece este introdus prin latura inferioara a carcasei, fiind evacuat in directia spate/sus, prin fata display-ului.

Chip-urile de memorie si procesorul sunt lipite direct pe placa de baza, iar SSD-ul este montat in slot-ul M.2 dedicat, deasupra zonei in care este montat procesorul, fiind protejat cu ajutorul unui radiator metalic.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Asus Zenbook 14 UX425JA & Asus Zenbook 13 UX325JA

 1. Marian a scris pe:

  Salut,
  Super review. As dori insa sa vad pe viitor review si cu eGPU la ultraportabile si laptopuri cu placa video integrata care sunt dotate cu port Thunderbolt 3. Nu stiu daca mai aveti interfata eGPU.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Salut,

  am testat chiar 2 pana acum

  https://lab501.ro/placi-video/review-aorus-rtx-2080-ti-gaming-box

  https://lab501.ro/placi-video/review-aorus-gtx-1070-gaming-box

 3. Compact, autonomie f buna, usor de transportat (1.07 Kg), pare ultrabook-ul perfect si faptul ca are si varianta echipata cu AMD multumeste cumva pe toata lumea.

 4. Vlad M a scris pe:

  Imi place mult noul ZenBook, abia astept sa apara in magazinele de specialitate pt a putea interactiona cu el, asa la prima vedere pare foarte compact.

Lasa-ne un comentariu: