lab501.ro

Review – ASUS ROG Flow Z13 GZ301VV

Scris de: , in categoria: Notebook, in 17 April, 2023.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 

Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

ASUS ROG Flow Z13 poate fi utilizat pentru aproape 3 ore de lucru intensiv, respectiv aproape doua ore de gaming. Pentru sarcini ceva mai usoare (office, browsing, etc), putem sa il folosim departe de priza aproximativ 8 ore.

Chiar daca discutam despre un dispozitiv compact, acesta este echipat cu o solutie de racire de tip vapor chamber, procesorul atingand o temperatura maxima de 97 oC in testele noastre, in timp ce placa grafica nu trece de 64 oC, nivelul maxim de zgomot emis in timpul functiunii fiind de 41.9 dB.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: