lab501.ro

Review – ASUS ROG Flow Z13 GZ301VV

Scris de: , in categoria: Notebook, in 17 April, 2023.

Concluzii

 
ASUS au reusit sa pastreze formatul inovator, iesit din comun, aducand insa imbunatatiri la majoritatea capitolelor, rezultatul fiind un produs la fel de versatil ca si modelul de anul trecut, dar de aceasta data si mai puternic. Avem un procesor nou, semnificativ mai puternic, un SSD mai performant, un display care pluseaza atat la capitolele rezolutie si rata de refresh, cat si la capitolul reproducere a culorilor, doua camere noi, dar si o placa video de ultima generatie.

Si chiar daca RTX 4060 Mobile nu pare impresionanta fata de surorile mai mari, fata de RTX 3050-ul de anul trecut sporul de performanta este considerabil, iar cei care isi doresc un birou mobular pot opta pentru noua versiune ASUS XG Mobile eGPU, echipata de aceasta data cu o placa grafica Nvidia GeForce RTX 4090 Mobile.

Practic, ASUS ROG Flow Z13 GZ301VV pastreaza trasaturile cheie al seriei, oferind o performanta ridicata intr-un format compact si nu in ultimul rand adaptabil unui numar ridicat de scenarii de utilizare, imbunatatind insa majoritatea aspectelor care tin de performanta si experienta in utilizare.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: