lab501.ro

Review – ASUS ROG Flow Z13 GZ301VV

Scris de: , in categoria: Notebook, in 17 April, 2023.

Constructie si dotari

 
La capitolul constructie si aspect nu s-au schimbat prea multe lucruri fata de anul trecut, drept urmare primele mele impresii raman valabile si astazi. Diferenta fata de anul trecut este data de husa si stylus-ul incluse in pachet, respectiv de versiunea de placa video externa la care putem conecta tableta. Este vorba despre ASUS XG Mobile eGPU, care utilizeaza un conector proprietar si utilizeaza o placa grafica Nvidia GeForce RTX 4090 Mobile.

In momentul in care ASUS ROG Flow Z13 atrage pentru prima data privirea noastra, ne dam seama ca avem de-a face cu o bijuterie tehnologica, o adevarata declaratie de dragoste a inginerilor pentru meseria pe care o practica, modul in care ASUS ROG Flow Z13 este produs fiind in sine o romanta intre freza masinariei CNC si bucata de aliaj de aluminiu 6063.

Micuta bestie are un aspect razboinic, o fereastra transparenta fiind decupata in bucata de aluminiu, iluminata evident RGB. Masurand doar 12mm grosime si cantarind 1.1kg, ASUS ROG Flow Z13 este un dispozitiv de mici dimensiuni care ascunde insa in interior componente puternice de ultima generatie.

ASUS ROG Flow Z13 poate fi folosit sub forma de tableta, sau sub forma de notebook, cu ajutorul tastaturii incluse in pachet. In cazul in care optam pentru utilizarea in modul notebook, avem la dispozitie un suport pozitionat pe latura din spate, acesta putand pivota pana la 170 de grade.

In pachet gasim si o tastatura care se ataseaza magnetic, aceasta fiind echipata cu un touch-pad, precum si cu taste cu o cursa de 1.7mm. Nu in ultimul rand, butonul Power integreaza un cititor de amprenta, iar alimentatorul de mici dimensiuni inclus in pachet poate oferi 130W.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: