lab501.ro

Review – ASUS ROG Flow Z13 GZ301VV

Scris de: , in categoria: Notebook, in 17 April, 2023.

ASUS ROG Flow Z13 GZ301VV

 
Va povesteam in urma cu mai bine de un an despre ASUS ROG Flow Z13 GZ301ZE, hibridul intre notebook de gaming si tableta al celor de la ASUS, un concept care pana nu de mult nici macar nu ar fi putut fi pus in cuvinte, daramite in practica. Tehnologia a evoluat insa destul de mult in ultimii ani, astfel incat anumite concepte imposibil de pus in practica in trecut au devenit realitate in zilele noastre si mai mult decat atat, chiar functioneaza cum trebuie.

Drept urmare, nu este de mirare ca micuta bestie a reusit sa ne cucereasca, iar in momentul in care am avut ocazia sa testam versiunea 2023, mai precis ASUS ROG Flow Z13 GZ301VV, nu am stat nici o secunda pe ganduri. In fond, este vorba in esenta despre acelasi produs, dar cu hardware adus la zi. Si in contextul in care ne-am obisnuit deja cu conceptul si modul de utilizare, astazi nu ne ramane de facut decat sa testam noile componente si sa vedem cum se comporta.

Animalutul despre care vom discuta astazi se numeste ASUS ROG Flow Z13 GZ301VV, sau ASUS ROG Flow Z13 2023, fiind bazat in linii mari pe acelasi sasiu ca si modelul de anul trecut, dar cu un nou procesor, o noua placa video, camere noi si un monitor cu rezolutie ridicata.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: