lab501.ro

IVY Bridge – Partea III – ASUS K55J

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 23 April, 2012.

Ritmul autoimpus al lansarilor, procesul tick-tock, al celor de la Intel parea initial un sistem greu de pus in practica. Cu toate astea compania americana a reusit sa tina pasul cu lansarile de noi procesoare, fiecare an aducand un line-up nou de modele. Si daca anul trecut analizam noile nuclee Sandy Bridge Mobile, nuclee ce au adus un nou nivel de performanta, beneficiind de un salt considerabil comparativ cu Westmere, a sosit momentul sa vedem la lucru noua serie a celor de la Intel si anume Ivy Bridge.

Vom avea deci astazi in test un notebook dezvoltat pe unul dintre noile modele de procesoare, notebook ce ne va permite sa analizam obiectiv ce aduce nou Ivy Bridge, si daca refresh-ul lui Sandy Bridge este suficient pentru justifica achizitia unui nou portabil.

Si fiindca Intel este extrem de focus-at pe introducerea si popularizarea ultrabook-ului, Ivy Bridge si al doilea pas al asaltului ultrabook, asa cum puteti observa mai jos in poza ce releva strategia pe 3 ani a celor de la Intel. Pentru moment ne vom multumi cu un notebook “normal” bazat pe Ivy Bridge, urmand ca in perioada urmatoare sa vedem cum se comporta si ultrabook-urile bazate pe aceasta arhitectura.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: IVY Bridge – Partea III – ASUS K55J

  1. George a scris pe:

    Un review foarte bun,felicitari.
    Totusi,in Teste GPU la Far Cry 2 si Dirt3 FPS`ul pe detalii High il intrece pe cel de la low,probabil le`ai pus invers. :)

  2. Razvan Stefanescu Post author a scris pe:

    Multumesc de aprecieri si observatii… am corectat :D

Lasa-ne un comentariu: