lab501.ro

HP Envy 4 Ultrabook Review

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 14 September, 2012.

HP Envy 4

 
Dupa o lansare destul de interesanta si epuizanta in acelasi timp de iPhone 5, a venit timpul sa ne relaxam cu un nou articol despre un ultrabook Ivy Bridge, cu un pret si design foarte atractiv, mai exact cu HP Envy 4.

Envy 4 face parte din gama ultrabook-urilor din noua generatie (Ivy Bridge) care incearca sa ofere un raport pret – performanta cat mai bun, luptand cot la cot cu ultrabook-urile testate anterior, Acer M5 si Maguay MyWay U1401i, toate fiind cuprinse in gama de pret 3000 – 3500 de lei.

Seria Envy a fost introdusa pe piata de HP in 2009, iar denumirea a fost pastrata in urma achizitiei de catre HP a companiei canadiene VoodooPC care detinea si seria Voodoo Envy. Portabilele din gama Envy au fost pozitionate in permanenta ca si produse premium, oarecum exclusiviste, de aceea este oarecum surprinzatoare si imbucuratoare totodata, aparitia acestui model la un pret atat de bun (3.333 de lei).

Am stabilit faptul ca pretul este foarte bun, mai ales pentru un ultrabook de 14″, acum nu ne mai ramane decat sa vedem daca si performantele se ridica la inaltimea standardelor noastre. Vom trece ultrabook-ul prin testele standard de performanta, vom testa autonomia, temperaturile si display-ul, dupa care vom discuta in concluzie punctele forte, slabe si vom vedea ce alternative avem pe piata in aceeasi gama de pret cu HP Envy 4.

Comentarii

Niciun comentariu la: HP Envy 4 Ultrabook Review

Lasa-ne un comentariu: