lab501.ro

Review – Xiaomi Smart Band 8 Pro

Scris de: , in categoria: Gadget, in 6 March, 2024.

Experienta in utilizare

 
Acum aproape doi ani testam Xiaomi Band 7 si eram placut impresionat de progresul inregistrat de cei de la Xiaomi, atat din punct de vedere al bratarii in sine si ce oferea in acel moment, cat si din punct de vedere al aplicatiei Mi Fitness, adusa la zi din orice punct de vedere, ticsita de functii si nu in ultimul rand, usor de utilizat.

Ei bine, din acest punct de vedere Xiaomi Smart Band 8 Pro reprezinta un upgrade incremental, in care primim o serie de functii in plus, cum ar fi mai multe moduri sport, o autonomie sporita si un display mai performant, dar care nu schimba atat de mult lucrurile, asa cum o faceau Smart Band 7 si Smart Band 7 Pro.

Cu alte cuvinte, principalele puncte nevralgice ale generatie anterioare sunt prezente si in acest caz si ma refer aici la lipsa difuzorului si la imposibilitatea de a efectua plati contactless, asta ca sa nu mentionez functii ceva mai avansate, cum ar fi memorie pentru muzica pe banda, sau eSIM.

Desigur, acestea sunt diferente esentiale fata de mult mai costisitoarele ceasuri inteligente, iar daca ne referim la eSIM sau la memorie interna cred ca este normal sa avem aceste limitari pe o banda. Pe de alta parte, difuzor sau plata contactless sunt dotari pe care cred ca ar trebui sa le vedem cat de curand si in aceasta categorie, pentru ca nu mai reprezinta de mult un moft si chiar pot face diferenta in anumite situatii.

Si totusi, cifrele si dotarile nu reusesc sa descrie pe deplin experienta in utilizare pe care o ai alaturi de Xiaomi Smart Band 8 Pro, iar aici eu unul am vazut un progres imens fata de versiunile non-pro, echipate cu display-ul minuscul specific benzilor de fitness. Pentru ca din punctul meu de vedere, Xiaomi Smart Band 8 Pro se apropie mai mult de un ceas decat de o banda de fitness, display-ul performant avand dimensiuni suficiente chiar si pentru cei mai chiori dintre noi.

De asemenea, integrarea cu notificarile, modul in care se misca efectiv sistemul de operare, autonomia (aproximativ 9 zile cu toate functiile pornite, dar fara always on display), combinate cu design-ul elegant si faptul ca aproape nici nu simti banda pe mana, datorita greutatii reduse, te fac sa indragesti rapid Xiaomi Smart Band 8 Pro, o banda care reuseste cu succes sa faca legatura intre fitness trackere si ceasuri inteligente, pentru un pret cat se poate de prietenos.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: