lab501.ro

Review – Xiaomi Smart Band 8 Pro

Scris de: , in categoria: Gadget, in 6 March, 2024.

Meniu

 


 

Xiaomi Smart Band 8 Pro se conecteaza la telefon cu ajutorul aplicatiei Mi Fitness, fiind compatibila cu toate smartphone-urile care ruleaza Android 6.0 sau mai nou, respectiv iOS 12 sau mai nou. Asa cum spuneam, avem la dispozitie toate functiile unei bratari de fitness moderne, de la masuratori ale ritmului cardiac, monitorizarea somnului, monitorizarea nivelului de oxigen din sange si analiza VO2 Max si pana la inregistrarea antrenamentelor, inregistrarea traseului, afisarea notificarilor, controlul obturatorului camerei, controlul melodiilor stocate pe telefon, alarma sau cronometru.

Accesul la aceste functii este realizat prin glisare (in toate directiile) si nu in ultimul rand putem accesa majoritatea functiilor din aplicatia instalata pe telefon. Asa cum v-am mai spus si cu alte ocazii, Mi Fitness reprezinta un upgrade semnificativ fata de Mi Fit, aplicatia oferind o multitudine de functii, grafice complexe, precum si integrarea cu alte dispozitive Xiaomi compatibile.

Astfel, cele mai importante functii, din punctul meu de vedere, sunt analiza detaliata a antrenamentului, posibilitatea de a inregistra traseul in cazul activitatilor desfasurate in aer liber, setarea notificarilor pe care le primim pe banda si nu in ultimul rand posibilitatea de a alege dintre peste 100 de “fete” (teme) pentru banda.

Pun accentul pe anumite functii pentru ca acestea erau rezervate pana acum exclusiv ceasurilor inteligente si ma bucur sa le intalnesc pe o banda de fitness de cateva ori mai ieftina. Astfel, inregistrarea traseului este o functie pe care eu o folosesc intens in timpul vacantelor, pentru a inregistra ce lacuri am vizitat in Delta, de exemplu, pe ce traseu montan am fost, pe ce partii am coborat, sau pe unde m-am plimbat in Barcelona (in cazul de fata).

Integrarea Xiaomi Smart Band 8 Pro cu notificarile primite de pe smartphone functioneaza impecabil – implicit, banda va afisa toate notificarile, utilizatorul avand posibilitatea de a alege in aplicatia Mi Fitness ce notificari sunt permise si ce notificari nu.

Desigur, nu toate functiile sunt prezente pe Smart Band 8 Pro, pana la urma discutam despre o bratara de fitness. Astfel, in momentul in care suntem apelati, putem inchide apelul sau putem raspunde cu un mesaj predefinit, dar nu putem raspunde (logic, in conditiile in care bratara nu este echipata cu difuzor si microfon). De asemenea, nu avem posibilitatea de a plati contactless, o functie din ce in ce mai utila si importanta in zilele noastre.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: