lab501.ro

Review – Xiaomi Smart Band 8 Pro

Scris de: , in categoria: Gadget, in 6 March, 2024.

Xiaomi Smart Band 8 Pro

 
Domeniul bratarilor de fitness si al ceasurilor inteligente este in general apanajul Gabrielei, un avid utilizator, dar si critic al acestui tip de dispozitive. Pe de alta parte, asta nu inseamna ca eu nu utilizez zilnic un astfel de dispozitiv, iar in momentul in care discutam despre o categorie anume de bratari de fitness, mai precis cele care fac trecerea intre bratara si ceas, atunci pot spune ca am ceva experienta in utilizarea zilnica, deoarece inainte de ceas am folosit fix asa ceva.

Drept urmare, in momentul in care pachetul de review pentru Xiaomi 14, care include si Xiaomi Smart Band 8 Pro si Xiaomi Watch S3, a ajuns in redactie, eu mi-am insusit telefonul si banda, iar ceasul a poposit pentru o perioada pe incheietura Gabrielei. Astfel, am testat Xiaomi Smart Band 8 Pro timp de doua saptamani, impreuna cu Xiaomi 14, atat in Bucuresti, cat si in Barcelona, iar acum a venit momentul sa impartasesc si cu voi impresiile pe care mi le-am format dupa aceasta perioada de teste.

Vedeti voi, in Iulie se implinesc 10 ani de cand Xiaomi lansau Mi Smart Band, prima banda de fitness din portofoliul companiei, respectiv 4 ani de cand testam benzi de fitness Xiaomi, printre modelele testate de noi pana acum numarandu-se Xiaomi Mi Smart Band 5, Xiaomi Mi Smart Band 6 si Xiaomi Smart Band 7. Ei bine, concomitent cu lansarea modelului Smart Band 7, cei de la Xiaomi au inteles faptul ca unii utilizatori au nevoie de un display mai mare, fara a-si dori neaparat un ceas, astfel incat anul trecut lua nastere seria Pro, prin lansarea modelului Xiaomi Smart Band 7 Pro.

Si daca atunci am preferat sa testam varianta clasica de banda, anul acesta am fost curiosi sa vedem cum se comporta modelul care face trecerea intre banda si ceas, mai precis Xiaomi Smart Band 8 Pro si uite asa am ajuns la articolul de astazi, in care vom analiza ce tip de dispozitiv este Smart Band 8 Pro, de ce este capabil si cui i se adreseaza.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: