lab501.ro

Review – Tronsmart Element T6

Scris de: , in categoria: Gadget, in 24 June, 2019.

Concluzii

 
Tronsmart Element T6 este o boxa dedicata celor care darnici, care sunt dispusi sa impartaseasca desfatarea sonora cu cei din jurul lor. In consecinta, nivelul sonor este suficient pentru majoritatea activitatilor intreprinse in aer liber, iar vedeta incontestabila a fiecarei melodii va fi bass-ul, reprezentat voluptuos, din plin.

Desigur, frecventele inalte si medii sunt corect reprezentate, insa nu avem de-a face cu un produs dedicat audiofililor. Chiar si asa, Tronsmart Element T6 se comporta uimitor de bine pentru gama de pret din care face parte, singura observatie pe care o pot face la acest capitol fiind dezechilibrul dintre bass-ul puternic si mediile si inaltele care ar mai avea nevoie de ceva volum.

Daca suntem deosebit de generosi si utilizam boxa aproape de volumul maxim, putem petrece aproape o zi intreaga la piscina fara sa avem nevoie de reincarcare – aproximativ 6-7 ore. Daca suntem ceva mai timizi, Tronsmart Element T6 poate atinge chiar si 13-14 ore de redare muzicala.

Per total, Tronsmart Element T6 este un produs cu un bun raport calitate / pret, dedicat celor care au nevoie de o boxa portabila si nu sunt din cale afara de pretentiosi cu fidelitatea redarii. Singurul minus, din punctul meu de vedere, este lipsa rezistentei la intemperii.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: