lab501.ro

Review – Tronsmart Element T6

Scris de: , in categoria: Gadget, in 24 June, 2019.

Prezentare

 
Desigur, gusturile difera, iar definitia fiecaruia pentru frumos este diferita. Insa, trebuie sa recunoastem, daca vecinii de cearceaf se vor uita in jur curiosi in momentul in care muzica se va revarsa din toate directiile asupra lor, nu iti va fi rusine sa le arati Tronsmart Element T6. Carcasa cilindrica este imbracata in plasa de protectie rosie, zona de control fiind pozitionata pe latura superioara, in timp ce radiatorul pasiv este pozitionat pe latura inferioara.

In interior gasim placa de baza, dispusa in mijlocul cilindrului, cu cate un difuzor activ de fiecare parte, pentru a obtine un efect 360 de grade, conform producatorului. Cei doi conectori, jack 3.5 si micro USB, sunt ascunsi in spatele unei usite din cauciuc pozitionata pe insertia neagra care brazdeaza boxa de la un capat la altul.

Pe latura superioara, gasim 5 butoane cauciucate – on/off, play/pauza, inainte, inapoi si preluare apel. Sub acestea este dispusa o rotita gri, cu ajutorul careia putem controla volumul. Nu am vazut in cazul lui Tronsmart Element T6 un element de care sa putem agata boxa, respectiv o grila de protectie pentru radiatorul pasiv.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: