lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Watch4 44mm SM-R875F

Scris de: , in categoria: Gadget, in 10 November, 2021.

Concluzii

 

Cum a fost experienta mea personala in utilizare? Conflictuala! De ce spun asta? Pe de-o parte este un produs nou si altfel, care nu mi-a mai ajuns pe brat pana acum, fiind primul ceas Samsung testat de mine. Are un design placut si minimalist pe care l-am apreciat foarte mult, dar este foarte usor si delicat, lucru cu care eu personal nu sunt obisnuita, fiind o fana a ceasurilor ceva mai corpolente.

Meniul rotativ care obstructioneaza ecranul in timpul utilizarii nu a fost totusi chiar pe placul meu – as fi preferat un buton rotativ sau un cadran mecanic, chiar daca ar fi schimbat putin din designul foarte delicat al ceasului. Dar cea mai mare problema pentru mine este durata de viata a bateriei, 26 de ore de utilizare moderata fiind, din punctul meu de vedere, mult prea putin pentru un ceas inteligent pe care te bazezi zi de zi. Iar faptul ca anumite functii specifice sunt disponibile doar pe telefoanele Samsung Galaxy imi ridica de asemenea putin spranceana.

Sunt sigura ca pentru utilizatorii infocati, Samsung Galaxy Watch4 este cel mai bun companion de purtat zi de zi la incheietura mainii, facand echipa perfecta cu telefonul intr-un ecosistem bine pus la punct in care muzica, exercitiile fizice si platile la magazin danseaza in armonie Kumbaya. Dar pentru restul muritorilor de rand, cred ca functionalitatea EKG, respectiv masurarea tensiunii arteriale, ar trebui extinsa si catre restul ecosistemului Android.

Totusi, am apreciat faptul ca este foarte usor de personalizat, inclusiv fetele ceasului. De exemplu, am putut alege si personaliza o fata simpla cu o singura culoare, potrivita pentru mine. Am apreciat de asemenea functia touch to wake, care mi-a lipsit mult de pe alte dispozitive, Galaxy Watch4 punctand masiv la acest capitol.

Per total, un dispozitiv complet diferit fata de ceea ce utilizez eu in mod normal, cu multe functii in plus si doar un minus evident – autonomia. Sincer, nu cred ca mi-ar fi atat de greu sa il folosesc zilnic. Doar ca mi-as dori o versiune ceva mai mare si mai grea, bazata pe titan, nu pe aluminiu. In rest, Watch4 ofera destule functii in plus ca sa merite atentia oricarui pasionat.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Samsung Galaxy Watch4 44mm SM-R875F

  1. ted a scris pe:

    Titaniul e la randul lui foarte usor,cred ca vrei inox. Dar eu recomand platina,pt greutate,durabilitate,si pt valorosi :d

  2. Titaniul este cu ~60% mai greu decat aluminiul. Iar ceasurile construite din titaniu sunt de doua ori mai grele decat Watch4…

    Este vorba de senzatie – Watch4 de-abia il simti pe inchieietura mainii. Ceea ce poate fi un mare avantaj, daca asta iti doresti.

Lasa-ne un comentariu: