lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Watch4 44mm SM-R875F

Scris de: , in categoria: Gadget, in 10 November, 2021.

Prezentare

 
Ceasul este livrat intr-o cutie alba, dreptunghiulara, marcata cu pictograma ceasului in mijloc. In pachet gasim ceasul, incarcatorul wireless, manualul de instructiuni si certificatul de garantie.

Ceasul are o constructie circulara a cadranului din aluminiu, ceea ce il face foarte usor, cantarind doar 30 g, chiar daca display-ul de 44mm este acoperit de sticla Gorilla Glass DX+ pentru a fi protejat de zgarieturi. Cureaua de silicon este un mix intre o curea clasica de ceas cu catarama si sistemul de inchidere pe care il putem vedea in cazul ceasurilor Apple.

In partea dreapta a ecranului se afla doua butoane plate, pentru control, in timp ce partea din spate a ceasului este construita din ceramica, aici fiind localizati toti senzorii de monitorizare, puls, SpO2, EKG, tensiune arteriala s.a.m.d. Nu in ultimul rand, lateralele ceasului prezinta decupaturi pentru difuzor si senzorul de presiune.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Samsung Galaxy Watch4 44mm SM-R875F

  1. ted a scris pe:

    Titaniul e la randul lui foarte usor,cred ca vrei inox. Dar eu recomand platina,pt greutate,durabilitate,si pt valorosi :d

  2. Titaniul este cu ~60% mai greu decat aluminiul. Iar ceasurile construite din titaniu sunt de doua ori mai grele decat Watch4…

    Este vorba de senzatie – Watch4 de-abia il simti pe inchieietura mainii. Ceea ce poate fi un mare avantaj, daca asta iti doresti.

Lasa-ne un comentariu: