lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Watch4 44mm SM-R875F

Scris de: , in categoria: Gadget, in 10 November, 2021.

Samsung Galaxy Watch4

 
In ultimii ani am avut posibilitatea de a ma bucura de ultimele aparitii din domeniu, fiind fericita ca un copil in ziua de Craciun in momentul in care primeam la teste un nou ceas sau bratara de fitness. Ce a lipsit pana acum din portofoliul testat a fost un produs al celor de la Samsung, eu personal fiind foarte curioasa ce functii aduc in plus produsele lor.

Cu Watch4, Samsung au facut o schimbare majora, trecand de la sistemul de operare Tizen OS, la Wear OS-ul celor de la Google denumit Wear OS Powered by Samsung astfel beneficiind de suita de aplicatii Samsung, printre care Samsung Pay, Health, dar de asemenea si de suita de aplicatii native Google cum ar fi Maps, Youtube Music sau Google Pay.

Asa ca am primit la teste un produs din ultima generatie si anume Samsung Galaxy Watch 4, in versiunea cu conectivitate LTE, 44mm Green. Acesta poate fi achizitionat si in variantele Silver sau Black, varianta de 44 mm fiind comercializata pentru 1439 lei, sau Black, Silver, Pink Gold in varianta de 40mm, la pretul de 1199 lei. Oferta celor de la Samsung este destul de bogata, Watch 4 fiind disponibil si in varianta exclusiv Bluetooth, fara conectivitate LTE in variantele: 44mm – Green, Black Silver sau 40mm Pink Gold, Black, Silver pentru de 1299 lei, pe site-ul producatorului.

Acestea fiind spuse, haideti sa vedem ce stie sa faca Samsung Galaxy Watch4 in practica si daca este un bun companion la incheietura in viata de zi cu zi, sau nu.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Samsung Galaxy Watch4 44mm SM-R875F

  1. ted a scris pe:

    Titaniul e la randul lui foarte usor,cred ca vrei inox. Dar eu recomand platina,pt greutate,durabilitate,si pt valorosi :d

  2. Titaniul este cu ~60% mai greu decat aluminiul. Iar ceasurile construite din titaniu sunt de doua ori mai grele decat Watch4…

    Este vorba de senzatie – Watch4 de-abia il simti pe inchieietura mainii. Ceea ce poate fi un mare avantaj, daca asta iti doresti.

Lasa-ne un comentariu: