lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Watch4 44mm SM-R875F

Scris de: , in categoria: Gadget, in 10 November, 2021.

Meniu

 
Meniul ceasului este foarte prietenos si usor de invatat. Astfel, prin swipe sus-jos se deschide un meniu din care putem face diferite modificari legate de setari, aprinderea lanternei – ecranul luminandu-se puternic in alb, sunet etc. Prin swipe jos-sus se va deschide meniul aplicatiilor instalate pe ceas, configurate in forma de fagure, prin care putem jongla cu ajutorul meniului circular al ceasului. Prin swipe dreapta-stanga regasim widget-urile aplicate ceasului, cum ar fi activitatea zilnica, antrenamente, somn, etc. Iar prin swipe stanga-dreapta ne va afisa eranul notificarilor primite de la aplicatiile carora le-am acordat permisiunea.

Ceasul se conecteaza la telefon cu ajutorul aplicatiei Wear, din care putem schimba fetele ceasului, putem personaliza orice aspect necesar pentru a ne face utilizarea cat mai facila si adaptata stilului personal. In aplicatia dedicata Samung Health primim detalii legate de calitatea somnului, activitatile zilnice, compozitie corporala si alte widget-uri pe care le putem personaliza dupa bunul plac. De asemenea, in aplicatie beneficiem de sute de tipuri de antrenamente sau activitati sportive, asemenea unui antrenor personal la purtator.

Pentru ca Galaxy Watch4 este dotat cu EKG si sensor de tensiune, beneficiaza si de o aplicatie denumita Samsung Health Monitor, unde putem efectua masuratorile de rigoare. Am incercat doar functia EKG, deoarece pentru functia de tensiune arteriala este necesara o calibrare in prealabil impreuna cu un tensiometru, desi masuratorile mele au fost destul de corecte, luand in considerare tensiunea mea normala. Asa cum spuneam, chiar daca aceste dotari pot fi folositoare pentru o situatie generala a sanatatii, ceasurile nu trebuiesc folosite pe post de dispozitive medicale. Nu in ultimul rand, aceste doua masuratori sunt interzise persoanelor care au montate dispozitive medicale de tip stent, respectiv femeilor insarcinate.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Samsung Galaxy Watch4 44mm SM-R875F

  1. ted a scris pe:

    Titaniul e la randul lui foarte usor,cred ca vrei inox. Dar eu recomand platina,pt greutate,durabilitate,si pt valorosi :d

  2. Titaniul este cu ~60% mai greu decat aluminiul. Iar ceasurile construite din titaniu sunt de doua ori mai grele decat Watch4…

    Este vorba de senzatie – Watch4 de-abia il simti pe inchieietura mainii. Ceea ce poate fi un mare avantaj, daca asta iti doresti.

Lasa-ne un comentariu: